Byggfram Entreprenad AB

Vilka är Byggfram?

Byggfram bil

Passion & Profession

Sakligt kunnande, engagemang & bra bemötande

Vi tror att sakligt kunnande i kombination med engagemang och ett bra bemötande gentemot våra kunder är nyckeln till våra framgångar. På Byggfram är vi noga med att skapa en bra helhet. Visst är resultatet viktigt, men vägen dit är minst lika viktig.

Byggfram AB är ett byggbolag grundat 1997 med Storgöteborg som arbetsfält. Vi har under våra drygt två decennier på marknaden främst utfört stora och medelstora uppdrag i allmännyttans tjänst, men har på senare tid breddat vår kundbas med fler aktörer inom det privata näringslivet. På Byggfram har vi stor samlad erfarenhet och kompetens, vi är en stark, stabil och modern byggpartner med ett stort lokalt nätverk av samarbetspartners och underentreprenörer. Samtidigt är vi i grund och botten ett familjeföretag som värdesätter personligt bemötande och goda kundrelationer som varar över tid.

På Byggfram finns ett stort engagemang bland medarbetarna, vi drivs av passion för det goda hantverket och av att göra ett så bra och grundligt jobb som möjligt. Vi vill dra åt samma håll som våra kunder och genuint nöjda kunder är det finaste betyg en byggare kan få idag.

Kontakta oss för mer information

Vill du anlita oss för bygg- och/eller markarbeten? Eller har du några frågor eller funderingar om oss och våra tjänster? Hör av dig till oss!